Veelgestelde vragen

t

Niet fit

Ik wil graag bij jullie trainen, maar ik ben bang dat ik nog niet fit genoeg ben. Moet ik eerst zelfs nog wat kracht en conditie kweken voor ik bij jullie start?

Je wilt eerst nog wat trainen tot je fit genoeg bent om bij ons te komen trainen? Zie je hoe absurd dit is?

Het maakt niet uit wat je startniveau is… of je nu al een topconditie hebt of dat je al moe wordt van de wandeling naar de snackbar… je kunt bij ons trainen en wij helpen je naar een hoger niveau.

In de groep, waarin je traint, laat iedereen elkaar in zijn/haar waarde en elke individuele prestatie wordt gevierd. Of het nou je eerste pull-up is of een deadlift van 200kg… wij vinden het prachtig!

t

Proeftraining

Klinkt goed allemaal en ik ben wel geïnteresseerd geraakt. Nu wil ik graag een proeftraining bij jullie komen doen.

Hoe geef ik mij hiervoor op en wat kan ik verwachten?

Opgeven voor een proeftraining is simpel. Neem contact met ons op door te bellen, mailen of ons formulier in te vullen. Geef aan welk trainingsmoment (zie ons rooster) jouw voorkeur heeft en we houden er rekening mee dat je komt.

Je traint mee met de rest van de groep. Maak je geen zorgen dat je een modderfiguur slaat. Iedereen is ergens begonnen en de bewegingen worden naar jouw niveau geschaald. Tijdens de training wordt alles duidelijk uitgelegd en voorgedaan en zowel voor als na de training is er ruim de tijd voor vragen.

 

t

Kleding

Ik wil graag meedoen aan de Strength & Conditioning of de Survival -en Obstaclerun Training.

Wat voor kleding is hiervoor geschikt?

Bij zowel de Strength & Conditioning als de Survival -en Obstaclerun Training is je keuze van je kleding en schoenen belangrijk en het kan je prestatie zelfs beïnvloeden. Wij adviseren voor de:

Strength & Conditioning:

Kleding waarin vrij bewogen kan worden. Je moet niet belemmerd worden in je bewegingen… een te strakke broek of een shirt dat knelt, is dus niet handig.

Pas je kleding ook aan het weer aan. Als het wat kouder is, kan een lange broek fijn zijn. We trainen ook regelmatig buiten, weer of geen weer. Regent het? Neem een regenjas mee. Met wat gezond verstand kom je een eind!

Staan er deadlifts of olympische lifts op het menu? Dan zijn lange sokken fijn.

Schoenen met een platte zool (zoals zaalschoenen) hebben de voorkeur. Het dragen van hardloopschoenen met allerlei corrigerende blokken en air raden wij voor deze training af. Tenzij er hardgelopen wordt natuurlijk.

Survival -en Obstaclerun Training:

Tijdens deze training ren je door de bossen, klim je over obstakels en hang je flink in de touwen. Draag dus kleding die tegen een stootje kan of die kapot mag.

Een goede hardlooptight zonder rits in de pijp met hieronder  eventueel lange sokken zorgen ervoor dat je benen niet onder de schaafplekken zitten van het touw.

Hardloopschoenen zijn prima, maar schoenen met een off-road profiel zijn beter. Via ons kun je met korting schoenen bestellen die ideaal zijn voor dit soort trainingen. Vraag de trainer hiernaar!